Δημιουργία Άρθρων - Οδηγιών

Δημιουργία Άρθρων – Οδηγιών

Πώς να γράψετε Άρθρα – Οδηγίες

Μία από τις πιο λειτουργικές μορφές κειμένου για σύνθετες θέσεις είναι εκπαιδευτικά άρθρα. Είναι ιδανικά όταν πρέπει να δείξετε πόσα γνωρίζετε, να μιλήσετε για το προϊόν και να παραμείνετε στο πεδίο πληροφοριών για μεγάλο χρονικό διάστημα – βρίσκουν και διαβάζουν καλές οδηγίες για αρκετά χρόνια, τις στέλνουν σε φίλους και τις αποθηκεύουν σε σελιδοδείκτες.

 

Πώς να γράψετε μια καλή οδηγία:

  1. Είναι σημαντικό να μην χάσετε το θέμα – Οι οδηγίες θα λειτουργήσουν αν το θέμα είναι σχετικό και ειδικά σχετικό για το κοινό σας. Για παράδειγμα, εάν δημοσιεύετε κάτι εξειδικευμένο, δεν πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα που έχει σχεδιαστεί για αρχάριους, ακόμα κι αν είναι σε must τάση. Οι καλύτεροι τρόποι για να βρείτε ένα καλό θέμα: αναζητήστε ερωτήσεις σε εξειδικευμένα φόρουμ. διερευνήστε θέματα πελατών · Διαβάστε ιστολόγια ή συνεντεύξεις ειδικών.

 

  1. Η οδηγία θα πρέπει να εφαρμόζεται στην πράξη – αφού διαβάσετε το άρθρο μπορείτε να κάνετε αυτό που γράψατε και να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επομένως, δεν υπάρχουν γενικές συμβουλές ή συλλογισμοί, γράψτε μόνο αυτά που θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.

 

  1. Μια καλή οδηγία έχει όλα όσα χρειάζεστε για να τη χρησιμοποιήσετε. Εάν γράφετε κάτι για έγγραφα, προσθέστε πρότυπα, ώστε να μην χρειάζεται να τα αναζητήσουν. Εάν εξηγείτε στους προγραμματιστές πώς να γράψουν κάποιο είδος Script, επικολλήστε τα κομμάτια του κώδικα έτσι ώστε να μπορούν να αντιγραφούν και να χρησιμοποιηθούν. Εάν λέτε σε ποιους ιστότοπους πρέπει να κάνετε κάτι, δώστε συνδέσμους που πρέπει να ακολουθήσει ο αναγνώστης.

 

  1. Μια καλή οδηγία είναι η οπτική διδασκαλία. Όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να συμπληρώσετε το κείμενο με εικόνες, διαγράμματα, βίντεο και άλλα οπτικά στοιχεία – πρέπει να αντικαταστήσετε ή να συμπληρώσετε. Τα παραδείγματα θα βοηθήσουν επίσης να γίνει σαφέστερο το κείμενο, και είναι ευκολότερο να οπτικοποιηθούν στο μυαλό.

 

  1. Στις οδηγίες, η αφηγηματική λογική είναι πιο σημαντική από όλες τις άλλες μορφές. Δεν μπορείτε να χάσετε κάποιο βήμα, να συγχέετε τα βήματα, να παραλείψετε μια ένα σημαντικό βήμα ή να αφήσετε κάποια σύγχυση.

 

Η δημιουργία οδηγιών που ισχύουν στη ζωή, είναι δύσκολο. Θα βγεί καλό άρθρο μόνο εάν έχετε τη δική σας εμπειρία ή έναν ειδικό που γνωρίζει ότι το θέμα βοηθά. Δεν πρέπει να Googl-άρετε για να αποκτήσετε την εμπειρία γιατί δεν θα λειτουργήσει – μ αυτόν τον τρόπο θα γράψετε ανακρίβειες ή θα χάσετε μικρές, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram

 

Κατασκευή Eshop
Δημιουργία Eshop
Κατασκευή Ιστοσελίδας

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με *

Eγγραφη στο blog