Επιλογή Plugin για WordPress

Επιλογή Plugin για WordPress

Πώς να επιλέξετε το σωστό plugin WordPress;

Το WordPress είναι μία από τις πιο ισχυρές τοποθεσίες CMS στον κόσμο. Το καλύτερο πράγμα για το WordPress είναι ότι μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του με μια ποικιλία plugin και να μετατρέψετε τον πόρο σας σε ό, τι θέλετε, είτε πρόκειται για μια ιστοσελίδα της κοινότητας, για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, για έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου, έναν δικτυακό τόπο, κλπ. Αυτή η λίστα είναι τόσο ατελείωτη όσο και η φαντασία σας.

Εάν επισκέπτεστε το WordPress.org, θα δείτε ότι ο αριθμός των επεκτάσεων είναι απολύτως απίστευτα μεγαλύτερος από 20.000 και όσο μεγαλύτερη είναι η εμβέλεια, τόσο πιο δύσκολη είναι η επιλογή. Ωστόσο, όταν επιλέγετε ένα plugin, δεν πρέπει να πάρετε το πρώτο πράγμα που αγγίζει το μάτι σας, πρέπει να εξετάσετε διάφορες επιλογές.

Γι ‘αυτό, όταν επιλέγετε οποιοδήποτε WordPress plugin, πρέπει να δώσετε προσοχή σε αρκετές σημαντικές παραμέτρους που δημιουργούν εμπιστοσύνη πριν από την επέκταση. Όταν βασίζεστε σε μια προσθήκη, μπορείτε να εκθέσετε τον ιστότοπό σας σε διάφορους κινδύνους. Επομένως, θα συζητήσουμε το πρόβλημα με τα plugins και τα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν τα εγκαταστήσετε.

 

Πόσο συχνά ενημερώνεται το plugin;

Αυτά τα πρόσθετα που κυκλοφόρησαν πριν από πολλά χρόνια μπορεί να μην λειτουργούν στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του WordPress απλώς και μόνο επειδή δεν έχουν βελτιστοποιηθεί για αυτούς. Όταν χρησιμοποιείτε το διαχειριστικό web interface για plugins, κάντε κλικ στο «Plugins» Add New «και το WordPress θα σας πει πόσες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία ενημέρωση ενός συγκεκριμένου plugin.

 

Μπορείτε να βρείτε άλλα εργαλεία από αυτόν τον δημιουργό;

Κατά κανόνα, αυτό δεν είναι πρωταρχικής σημασίας, αλλά θα είναι ακόμα χρήσιμο να μάθετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον δημιουργό του plugin. Οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές έχουν περισσότερο χρόνο για ένα έργο, ενώ οι προγραμματιστές πλήρους χρόνου έχουν περισσότερο χρόνο για να διορθώσουν σφάλματα και ενημερώσεις. Ελέγξτε την αρχική σελίδα του plugin για μια ιδέα του δημιουργού της.

Σκεφτείτε: εάν η αρχική σελίδα του plugin δεν έχει ενημερωθεί για 1-2 χρόνια, θα μείνετε όλοι μαζί για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα; Λοιπόν, αν η αρχική σελίδα του plugin έχει ενημερωθεί πρόσφατα και έχει προσελκύσει πολλά σχόλια, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι.

 

Είναι το plugin συμβατό με την έκδοση WordPress της ιστοσελίδας σας;

Δώστε προσοχή αν συμβαδίζει απόλυτα με την έκδοση του wordpress σας ή αν δημιουργείται κάποια δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα σας λόγο της ασυμβατότητας. Αυτό συμβαίνει όταν το υπάρχει νέα έκδοση του wordpress ή το Plugin δεν είναι ενημερωμένο για την έκδοση του wordpress.

 

Πόσο υψηλή βαθμολογία έχει το plugin και πόσοι άνθρωποι το αξιολόγησαν;

Οι αξιολογήσεις είναι από 1 έως 5 αστέρια. Η μέση βαθμολογία των κοινών χρήσιμων προσθηκών είναι περίπου 3,5 αστέρια. Όλα τα παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά. Όμως προσέξτε και τον αριθμό των αξιολογήσεων. Δηλαδή, αν παράδειγμα η βαθμολογία 3,5 βγήκε από 10 αξιολογήσεις χρηστών ή από 100+ χρήστες. Σαφώς και καλύτερα είναι αυτή η βαθμολογία να βγαίνει από τους παραπάνω χρήστες.

Έχει δοκιμαστεί το plugin με την τρέχουσα έκδοση του WordPress;

Συνήθως δοκιμάζοντας ένα plugin με οποιαδήποτε έκδοση του WordPress δεν είναι καθόλου δύσκολο, και αν είναι απαρχαιωμένο για την τελευταία έκδοση του WordPress, να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του.

 

Αν επιλέξατε το Plugin από την επίσημη ιστοσελίδα της WordPress.org?

Τα περισσότερα από τα plugins που διατίθενται για την πλατφόρμα WordPress μπορούν να βρεθούν στο WordPress.org, και ειλικρινά, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να πάρετε to plugin.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο παρακαλούμε κάντε Like στο Facebook ή κοινοποιήστε το.

Η ομάδα της SmartStart είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με *

Eγγραφη στο blog