Τρόποι Πληρωμής

  1. Πιστωτική & χρεωστική κάρτα:

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, UnionPay, Jcb έκδοσης όλων των τραπεζών.

Η OnLine σελίδα μας smartstart.gr, σας προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στις συναλλαγές σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 128-bit, την ασφαλέστερη μέθοδο διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων που υπάρχει σήμερα, μέσω του proxy pay 3, όπου τα στοιχεία της κάρτας λαμβάνονται μόνο από την Τράπεζα (τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αρχειοθετούνται από την εταιρεία μας).

  1. PayPal

Το PayPal είναι απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών. Το σύστημα δέχεται VISA, MASTERCARD, και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών. Η χρήση του PayPal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέων έξοδο τον αγοραστή. Τα στοιχεία της κάρτας παραμένουν απόρρητα και η Sensitiew δεν έχει καμία πρόσβαση σ αυτά.

  1. Κατάθεση σε Τράπεζα:

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της SmartStart με αιτιολογία το ΑΦΜ σας και στη συνέχεια να στείλετε e-mail με τον αριθμό κατάθεσης και το όνομά σας ή φωτογραφία την απόδειξη πληρωμής στο info@smartstart.gr

 

Ονομα τράπεζας: POST BANK

Δικαιούχος: Smartstart

ΙΒΑΝ: BG63BPBI79251461695501

BIC: BPBIBGSF