Γενικές Ερωτήσεις

Η ιστοσελίδα είναι ένα σύνολο ή μια συλλογή από σελίδες που είναι ενωμένες μεταξύ τους. Συνήθως περιλαμβάνουν Υπηρεσίες, blog ή προβολή προιόντων.
Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου πραγματοποιούνται πωλήσεις προϊόντων που διαθέτει η επιχείρησή σας όλο το 24ωρο αυτόματα.
Γιατί η Επιχείρηση σας αξίζει μια καλύτερη παρουσίαση. Στις μέρες μας κάθε επιχείρηση επιβάλλεται να έχει μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Η παρουσία σας εμπνέει κύρος, αξιοπιστία και εξυχρονισμό της επιχείρησης σας στους μελλοντικούς πελάτες σας.
Οι καταναλωτές θεωρούν αυτονόητο ότι κάθε επιχείρηση έχει τη δική της ιστοσελίδα Eshop. Οι ρυθμοί της σύγχρονης κοινωνίας ωθούν τους καταναλωτές/πελάτες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ενός καταστήματος για να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά που θέλουν αντί να επισκεφθούν το φυσικό κατάστημα γιατί πολύ απλά δεν έχουν πάντα το χρόνο. Επίσης το ποιο σημαντικό είναι πως απευθύνεστε σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην τοπική κοινότητα της περιοχής σας όπου βρίσκεται το φυσικό κατάστημα με συνέπεια να αποκτάτε νέους πελάτες
Landing Page ή αλλιώς Σελίδα προορισμού στην οποία μπαίνουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο που περιέχει η ιστοσελίδα σας, σε κάποια εξωτερική σελίδα ή σε κάποια διαφήμιση σας. Χρησιμοποιείται για να παροτρύνει την επικοινωνία με τους επισκέπτες σας συμπληρώνοντας μια φόρμα ή την συμμετοχή για κάποιον διαγωνισμό, είτε για εγγραφή στην ιστοσελίδα σας.
Το hosting ή αλλιώς φιλοξενία ιστοσελίδων είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες να διαθέτουν μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο χωρίς να είναι απαραίτητο να διαθέτουν κάποιον απαραίτητο εξοπλισμό, αυτά τα αναλάβουν οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.
Το λογότυπο είναι η εικαστική ταυτότητα μιας επιχείρησης την οποία την απομνημονεύουν οι πελάτες και αναγνώστες σας.
Την ιστοσελίδα μπορεί ο πελάτης να την διαχειρίζεται ο ίδιος είτε να την διαχειρίζεται η εταιρεία μας με κάποιο μηνιαίο ή ετήσιο κόστος.
Μια ιστοσελίδα προβολής ή Eshop θα μπορεί να είναι online στο διαδίκτυο σε 20 μέρες από τη μέρα της συμφωνίας παραγγελίας της από τον πελάτη μας.

Ερωτήσεις Οικονομικής Φύσεως

Το κόστος μιας ιστοσελίδας προβολής ξεκινάει από 560€
Το κόστος μιας ιστοσελίδας E-shop ξεκινάει από 960€
Το κόστος μιας Landing Page ξεκινάει από 120€
Το κόστος ενός λογότυπου ξεκινάει από 169€
Το κόστος για την φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting) ξεκινάει από 65€/χρόνο.

Ρωτήστε μας