Θέματα για το Instagram

Θέματα για το Instagram

Το να είσαι blogger στο Instagram είναι φοβερό! Αυτό θα επιβεβαιωθεί από οποιοδήποτε λίγο ή πολύ προωθούμενο blogger σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Καλό εισόδημα σε σχέση με τους γύρω σας, ανεξαρτησία και φήμη. Αυτό είναι εγγυημένο εάν βέβαια μπορείτε να επιτύχετε δημοτικότητα στο Instagram. Αλλά τι είναι το blogging; Αυτή η ανάρτηση έχει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες!

Θέματα για blogging στο Instagram

 Νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι η προώθηση ενός ιστολογίου στο Instagram, 2 ή 3 περίπου χρόνια πριν ήταν πολύ πιο εύκολη απ’ ότι τώρα. Υπήρξε μια εποχή που ένας blogger θεωρούταν ενδιαφέρον αν το περιεχόμενό του ήταν διαφορετικό από τις εικόνες της  αναζήτηση, με στίχους ή αποσπάσματα αντί για υπογραφή στο post και για προώθηση ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μαζική παρακολούθηση σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Τώρα όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Οι ανάγκες της κοινότητας Instagram για περιεχόμενο αυξήθηκαν.

Η ταχεία ανάπτυξη του ανταγωνισμού έχει οδηγήσει στην εμφάνιση πολλών νέων εφαρμογών που έχουν απλοποιήσει την επεξεργασία του περιεχομένου φωτογραφιών και βίντεο, έτσι ώστε τώρα, έχοντας ένα όμορφο λογαριασμό με μια κοινή οπτική ιδέα, είναι θέμα όχι απομακρυσμένου μυαλού και δεξιοτήτων. Ήρθε η ώρα για συντήρηση! Και τώρα, το 2019, ένα επιτυχημένο ιστολόγιο στο Instagram είναι αναγκαστικά μια μοναδική και ενδιαφέρουσα ιδέα ή μια νέα μορφή υποβολής περιεχομένου. Παρακάτω θα δώσω τα θέματα για το blog στο Instagram, το οποίο κατά τη γνώμη μου θα είναι σχετικά τώρα και μπορούν να βρούν πολλούς ενδιαφερόμενους χρήστες αυτού του κοινωνικού δικτύου.

Θέματα

Τα blogs ομορφιάς, τα ιστολόγια τρόπου ζωής, τα blogs για τα τρόφιμα είναι θέματα που έχουν ήδη αναπτυχθεί αρκετά και έχουν πολύ ισχυρό ανταγωνισμό. Γι αυτό η ανάπτυξη ενός τέτοιου blog είναι ανέφικτο. Αν πρόκειται να ξεκινήσετε απλώς ένα blog ή να αλλάξετε τη μορφή ενός υπάρχοντος ιστολογίου, τότε έχετε υπόψη ότι τώρα η συνάφεια στο Instagram κερδίζει όλο και περισσότερο περιεχόμενο των βίντεο. Ως εκ τούτου, το θέμα του ιστολογίου σας θα πρέπει να μπορεί να μεταδοθεί, συμπεριλαμβανομένης της μορφής βίντεο.

Θέμα # 1: Μη χιουμοριστικά βίντεο μικρού μήκους.

Παλιά, βίντεο μικρού μήκους ήταν αποκλειστικά με χιούμορ. Τώρα, όλο και συχνότερα στο Instagram υπάρχουν τέτοια βίντεο μικρού μήκους, για κάθε κοινωνική κατάσταση ζωής που δεν περιέχουν χιούμορ. Ορισμένα θέματα είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αλλά δεν έχω ακόμη συναντήσει μια πραγματικά υψηλής ποιότητας δουλειά. Ως εκ τούτου, έχετε τώρα την ευκαιρία να φτιάξετε ένα καλό ιστολόγιο για αυτά τα μικρά βίντεο.

Θέμα # 2: Ένα προσωπικό blog, όχι για μια όμορφη ζωή.

Υπάρχει πάρα πολύ πάθος στο Instagram. Θέρετρα, ακριβά αυτοκίνητα, σπίτια, πολυτελείς περιοχές. Μια όμορφη ζωή είναι καλή και ενδιαφέρουσα. Αλλά ήδη υπάρχουν πάρα πολλά. Οι άνθρωποι δεν αναγνωρίζονται σε αυτό. Επιπλέον, τώρα στη χώρα είναι δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι καλό για εκείνους που δεν έχουν την ευκαιρία να ζουν όμορφα στο κοινό, αλλά έχουν την επιθυμία να γίνουν blogger.

Μην νομίζετε ότι το blogging ενός τέτοιου blog σημαίνει να λέτε πώς τρώτε φακές. Όχι! Αν ξεκινήσετε ένα blog του πιο συνηθισμένου κατοίκου της Ελλάδας και ταυτόχρονα μπορείτε να δείξετε ότι σε μια τέτοια ζωή δεν υπάρχουν λόγοι ευτυχίας, ευκαιρίες ανάπτυξης και επιτυχίας, τότε σίγουρα θα γίνετε δημοφιλείς. Μετά από όλα, το ιστολόγιό σας θα είναι πιο κοντά στο κοινό Instagram και πιο χρήσιμο, αφού οι συνδρομητές θα μπορούν να αντλούν ιδέες και δεξιότητες από εσάς.

Θέμα # 3: Επαγγελματικά Blogs.

Σίγουρα, τα ιστολόγια των ειδικών οποιουδήποτε τομέα θα προσελκύσουν περισσότερη προσοχή. Μέχρι τώρα, οι ψυχολόγοι οικογενειακών και προσωπικών σχέσεων, σχεδιαστές, αστρολόγοι, σεξολόγοι και εκπρόσωποι άλλων λαϊκών επαγγελμάτων, που φαινόταν ελκυστικά σε μορφή φωτογραφικού περιεχομένου, ήταν δημοφιλείς στο Instagram. Αλλά τώρα είναι η ώρα για blogging από ειδικούς σε στενότερες περιοχές. Για παράδειγμα, οι βοτανολόγοι, οι γιατροί των παιδιών, οι αγρότες, οι δάσκαλοι, ο επισκευαστής κ.ο.κ. Το μειονέκτημα αυτών των blogs είναι ότι θα πρέπει πάντα να είστε ειδικός εδώ, και όχι να παρεκκλίνετε από την πορεία. Αλλά, αν έχετε βρει την κλήση σας, και δεν πρόκειται να αλλάξετε το θέμα σας, τότε ένα τέτοιο blog θα σας ταιριάξει.

Θέμα # 4: Χιουμοριστικό blog.

Εάν έχετε μια καλή αίσθηση του χιούμορ και ξέρετε πώς να διασκεδάσετε με ό, τι βλέπετε γύρω σας, τότε με όλα τα μέσα ξεκινήστε ένα χιουμοριστικό blog. Ποικιλία περιεχομένου για ένα τέτοιο blog υπάρχει μπόλικο. Μπορείτε να κάνετε φάρσες, βίντεο μικρού μήκους, ζωντανή προβολή με αστεία, αστεία με φίλους, παρουσιάστε ιστορίες με γελοία πράγματα που βλέπετε γύρω και ούτω καθεξής. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε χιούμορ υψηλής ποιότητας, καθώς υπάρχουν και πολλά χαμηλής ποιότητας στο Instagram.

Θέμα # 5: Blog Show.

Σχεδόν όλοι οι Blogger στο Instagram είναι αυτοί που προβάλλουν τους εαυτούς τους και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Υπάρχουν πολλοί Blogger στο Instagram, επομένως, είναι όλο και πιο δύσκολο να δηλώσετε τον εαυτό σας σε κάθε επόμενο. Αλλά, μπορείτε να γίνετε δημοφιλείς στο Instagram όχι μόνο να δηλώνοντας τον εαυτό σας. Μπορείτε να δηλώσετε οποιοδήποτε ενδιαφέρον έργο επίδειξης που θα οδηγήσετε στο Instagram. Με την άντληση του έργου σας, θα αναπτυχθείτε μαζί του. Είναι σαν στο YouTube, όπου υπάρχουν πολλές εκπομπές που είναι πιο δημοφιλείς από τυχαία κανάλια βίντεο.

Σκεφτείτε! Ίσως να έχετε μια ιδέα που μπορείτε να εφαρμόσετε στο Instagram.

Θέμα # 6: Ενεργό ιστολόγιο.

Αυτό είναι ένα θέμα που φοριέται πολύ. Εάν αποφασίσετε να διατηρήσετε ένα τέτοιο blog, τότε ετοιμαστείτε να εργάζεστε συνεχώς πάνω στον ίδιο τον εαυτό σας. Τι είναι αυτό το θέμα; Ορίσατε αρκετά φιλόδοξα καθήκοντα για τον εαυτό σας και κάνετε κάτι καθημερινό για να τα επιτύχετε, δημοσιεύοντας τις ενέργειες, τα σχέδια, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας κ.ο.κ.

Συνήθως, οι δημοσιεύσεις σε ένα τέτοιο blog περιέχουν μια καταχώρηση όπως: «Ημέρα 34, πήγα σε διαπραγματεύσεις, συμφώνησαν σε ένα νέο έργο.» Αυτή η μορφή είναι πολύ βαρετή και δεν θα υποκινήσει το κοινό. Χρειάζεστε περισσότερη διαδραστικότητα και ανοικτό πνεύμα. Δείξτε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια όλα όσα σχετίζονται με τους στόχους σας, έτσι ώστε οι συνδρομητές να ανησυχούν για την επιτυχία σας μαζί σας.

Θέμα # 7: Τοπικό Blog ταξιδιού.

Υπάρχουν πολλά ταξιδιωτικά blogs στο Instagram. Σίγουρα ακόμη και στη ζωοτροφή σας υπάρχουν φωτογραφίες από το Μπαλί, από τις Μαλδίβες, από το Παρίσι ή τη Βιέννη, την Ιταλία ή το Λονδίνο. Το ταξίδι είναι καλό. Όμως, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού αυτών των bloggers δεν έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα blog ταξιδιού που θα δείχνει πού μπορεί να φτάσει ο καθένας και να χαλαρώσει το Σαββατοκύριακο. Επιλέξτε ένα σημείο-κέντρο από το οποίο θα ωθήσει και να προχωρήσει προς τα εμπρός, αναζητήστε δροσερά μέρη. Μπορείτε να βγείτε από την πόλη, να ταξιδέψετε σε γειτονικές πόλεις ή περιοχές, να πετάξετε στις κοντινότερες χώρες. Όλα αυτά πρέπει να συνοδεύονται από πληροφορίες σχετικά με το χρόνο και τα χρήματα που δαπανώνται. Ένα τέτοιο ταξιδιωτικό blog είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί από όσους ονειρεύονται συνεχώς ταξίδια, αλλά λόγω εργασίας ή οικιακών συνθηκών, δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τον τόπο διαμονής τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θέμα # 8: Drink Blog.

Υπάρχουν πολλοί blogger στο Instagram που μιλούν για μεγάλες συνταγές για όλα τα είδη πιάτων. Όμως δεν έχω ακόμη συναντήσει πολλά blog με ποτά. Μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους πώς να κάνουν κοκτέιλ, καφέ, χυμούς, ποτά και ούτω καθεξής. Νομίζω ότι ένα τέτοιο θέμα έχει δικαίωμα ύπαρξης.

Θέμα # 9: Γεννήτρια τρελών ιδεών.

Οι ιδέες ήταν πάντα πολύ πολύτιμο περιεχόμενο, επειδή μια καλή ιδέα θα μπορούσε να αλλάξει κυριολεκτικά τα πάντα γύρω. Μπορείτε να μιλάτε για ασυνήθιστες ιδέες που έχουν βρει εφαρμογή στη ζωή. Σε ένα τέτοιο blog, μπορείτε να προβάλετε τον εαυτό σας σε δημιουργική σκέψη και να μιλήσετε για το πώς να μάθετε να σκέφτεστε έξω από τα πλαίσια.

 

Αυτό είναι όλο! Εάν έχετε ιδέες για ένα blog στο Instagram, μοιραστείτε τα στα σχόλια.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων/ Eshop – Marketing

SmartStart

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με *

Eγγραφη στο blog