Προώθηση

Στη SmartStart φροντίζουμε για την προώθηση του ιστοτόπου σας ώστε να αυξήσουμε την απήχησή της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου. Για την προσέλκυση πελατών αλλά και τις διαδικτυακές σας πωλήσεις διαχειριζόμαστε διάφορες ενέργειες marketing.

Με τη χρήση στρατηγικών Marketing μπορούμε να καθορίσουμε την εικόνα που προβάλλεται διαδικτυακά για την επιχείρησή σας. Η ομάδα μας με τη χρήση εργαλείων webmasters και διαδικτυακών προωθητικών ενεργειών παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αναλύουμε τα δεδομένα και θέτουμε υψηλούς αλλά όχι ανέφικτους στόχους. Η δόμηση της ψηφιακής σας εικόνας προσαρμόζεται στα μέτρα του κοινού στο οποίο απευθύνεστε. Με αυτό τον τρόπο γίνονται προορισμός άμεσου ενδιαφέροντος για το κοινό. Ο πελάτης πάντοτε επιστρέφει στον ιστότοπο για να προβεί στις επόμενες αγορές του.

Marketing, μαρκετινγκ, προώθηση ιστότοπου, διαδικτυακές καμπάνιες

Οι σύγχρονες μέθοδοι προώθησης όπως οι διαδικτυακές καμπάνιες είναι οι σύμμαχοί μας στην άμεση στόχευση του κοινού. Επιλέγουμε το κατάλληλο κοινό που αποτελεί τους πραγματικά ενδιαφερόμενους πελάτες για την επιχείρησή σας. Πολλαπλασιάζουμε την επισκεψιμότητα και την αγοραστική κίνηση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την προσωποποιημένη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών. Εντοπίζουμε το κοινό που μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τα προϊόντα σας μέσω των υπαρκτών αναγκών του.

Προτείνουμε ακόμη τη στοχευμένη αμφίδρομη επικοινωνία της επιχείρησης με τον πελάτη μέσω marketing ενημερωτικών δελτίων. Αποτελεί την ουσιαστική παρουσίαση των προτάσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι τα Web Analytics, Usability Testing, SEO,  Google AdWords, Facebook Ads και Applications.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2152152320